Jolanda Krol, eigenaresse van Vinyl en Tapijtwinkel Boxtel: ,,Dit vak geeft veel voldoening. Je maakt ineens een heel nieuw huis en je ziet de mensen stralen.
Jolanda Krol, eigenaresse van Vinyl en Tapijtwinkel Boxtel: ,,Dit vak geeft veel voldoening. Je maakt ineens een heel nieuw huis en je ziet de mensen stralen."(Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

feestmaand vanwege 15-jarig jubileum

Vinyl en Tapijtwinkel vervult woonwensen

TONNIE WESSELING

Vinyl en Tapijtwinkel Boxtel aan de Kapelweg 6a in Boxtel bestond dinsdag 1 maart precies vijftien jaar. Eigenaresse Jolanda Krol was 21 jaar toen ze een eigen zaak wilde in de interieurwereld, vijftien jaar geleden kreeg ze de gelegenheid een eigen onderneming te starten aan de overkant van haar huidige pand.

Eerst droeg de winkel de naam Interieurshop, met bankstellen en decoraties. ,,Toen supermarkt Aldi dit pand nodig had voor uitbreiding, kon ik vier jaar geleden naar de overkant verhuizen, naar een gloednieuw en groter pand", aldus Krol. ,,Ik wilde hier een vast punt hebben voor een compleet plaatje wat betreft vloerbedekking en raamdecoratie." Onder meer vloerbedekking, vinyl, binnenzonwering, gordijnen, vloerkleden en matten zijn bij de Vinyl en Tapijtwinkel Boxtel verkrijgbaar.

pvc: nieuwe hype

De eigenaresse is een echte selfmade woman, maar leerde de eerste beginselen van het vak van haar vader. ,,Hij leverde vroeger producten aan winkels, zoals vloerkleden, matjes en ander klein spul.'' In haar nieuwe pand haalt Krol steeds meer nieuwe producten binnen en zorgt ze ervoor dat ze up to date blijft. Ze noemt pvc-stroken als nieuwe hype. Een nieuw product dat oogt als het fraaiste laminaat, maar veel beter tegen vocht bestand is.

Haar eigen stoffeerder biedt alle service aan huis voor een perfect gelegde vloerbedekking. Gordijnen en andere raambedekking meet Krol zelf in: ,,We komen aan huis voor het complete plaatje. Mensen goed advies geven, vind ik héél belangrijk. We verkopen ook veel vloerkleden op maat van klassiek tot modern. Droogloopmatten worden hier op maat gesneden. ,,Het is een leuk vak om te doen. Je maakt ineens een heel nieuw huis en je ziet de mensen stralen. Dit vak geeft veel voldoening."

Vanwege het jubileum zijn er de hele maand maart speciale acties. Zo krijgt iedere betalende klant een gratis deurmat. Vloerbedekking wordt geleverd met gratis ondertapijt en op binnenzonweringen krijgt men korting. Kijk voor meer acties op de omslag van Brabants Centrum.

Kijk voor meer informatie over Vinyl en Tapijtwinkel Boxtel op:
www.vinylentapijtwinkelboxtel.nl.