Een gedeelte van de showroom van De Haan Natuursteen. (Foto: Paul Melis).
Een gedeelte van de showroom van De Haan Natuursteen. (Foto: Paul Melis). Foto: Annelieke van der Linden

open dagen op 4, 5 en 6 maart

De Haan Natuursteen breidt showroom uit

De verkoop van alle soorten natuursteen, advies over water- en brandschade aan vloeren, grafsteenonderhoud, restauratie en reiniging: het Boxtelse bedrijf De Haan Natuursteen is sinds 2006 volledig thuis op het gebied van vloeren. Onlangs besloot hij zijn showroom in het Boxtelse bedrijfsverzamelgebouw Baanderije aan de Parallelweg Zuid uit te breiden. Belangstellenden kunnen op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 maart een bezoek brengen om soorten vloeren en reinigingsmiddelen te bekijken of om advies in te winnen over een ondergrond.

Eigenaar Willem de Haan is al sinds 1999 actief in de wereld van natuursteen en begon in 2006 zijn eigen bedrijf. Twee jaar geleden nam hij het bedrijf Natuursteen2000 over en dat was voor De Haan reden zijn showroom in De Baanderije uit te breiden. Om een compleet pakket aan te kunnen bieden werkt De Haan samen met JS Parketservice, het bedrijf van Joey Smits uit Boxtel, waardoor er inmiddels ook houten vloeren in de winkel te zien zijn. ,,Op vloerbedekking na kunnen mensen hier dus voor alle ondergronden terecht. Ik kan vierhonderd verschillende voorbeelden tonen", aldus De Haan. ,,Hout en natuursteen vormen een goede mix. Vaak hebben mensen een combinatie van beide vloeren in huis liggen."

De Haan laat weten dat zijn klussen, zowel voor particulieren als bedrijven, zich in een straal van ongeveer honderd kilometer van Boxtel bevinden. ,,En soms hebben we een uitschieter, bijvoorbeeld een opdracht in Belgiƫ. Zo werken we momenteel in een oud mijngebouw in Waterschei, een stadsdeel van Genk. Daar restaureren we 4.500 vierkante meter terrazzovloer."

Mensen kunnen vrijdag 4 maart van 12.00 tot 20.00 uur bij de vernieuwde showroom van De Haan Natuursteen terecht. Zaterdag 5 en zondag 6 maart is de winkel van 10.00 tot 16.00 uur. Na de open dagen is de showroom wekelijks op vrijdag en zaterdag geopend, daarnaast is het mogelijk een afspraak te maken. Meer informatie: www.dehaannatuursteen.nl.