Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

VOORSTELLEN TOT 28 MAART WELKOM

Bedenk een vloer voor kiosk Liempde

Dankzij de inzet van vele betrokken inwoners is in 2015 de kiosk in het Concordiapark in Liempde gerestaureerd. Een prachtig dorpsgezicht is in ere hersteld. Om de restauratie volledig af te ronden, wil Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL) de vloer van de kiosk op een speciale manier decoreren. Doorvoor is zij op zoek naar creatieve en toepasselijke ideeën van Liempdse inwoners.

Voorstellen kunnen tot en met 28 maart worden aangeleverd. Het beste idee wordt verder uitgewerkt voor de uitvoering.

De decoratie van de vloer kan op verschillende manieren. Te denken valt onder meer aan een beschildering of een koperen plaat met een kunstzinnig object of een andere soort vloerbedekking. Belangrijk is dat de versiering een verband heeft met (de historie van) Liempde en dat het past binnen de landelijke en monumentale stijl van de kiosk. Een pre is ook als de vloerdecoratie zorgt voor recreatieve versterking van de muziektent.

De ingediende voorstellen worden beoordeeld door de projectgroep Liemt in Uitvoering. Deze club maakt een voorselectie uit de voorstellen die vervolgens op de website van SPPiLL worden gepubliceerd. Daarna krijgen alle inwoners de mogelijkheid om te stemmen. Meer informatie op www.sppill.nl.

FOTO ONDER: Tijdens de restauratie kreeg de muziekkiosk in het Liempdse Concordiapark eind augustus ook een nieuwe rieten kap. (Foto: Albert Stolwijk).