André Verhagen schrijft roman

Boxtelaar André Verhagen staat op het punt zijn eerste roman uit te brengen. In 2011 startte hij met schrijven, inmiddels is duidelijk dat het boek op 21 maart verschijnt. Het boek is ook verkrijgbaar bij Readshop en Bruna.

Het boek wordt uitgegeven door Free Musketeers en draagt de titel 'Achter het ruisende duister'. Verhagen beschrijft het verhaal van een echtpaar dat nog maar net is gearriveerd in een vakantiehuis in Griekenland als het noodlot toeslaat. Na een carrière van 38 jaar in het primair onderwijs kwam er meer tijd voor de Boxtelaar om zich intensiever bezig te houden met zijn passie: schrijven. Tot nu toe schreef hij liedteksten, een kindermusical, gedichten en blogs.


Dameskledingbeurs

In gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat in Boxtel wordt zondag 10 april van 13.30 tot 16.00 uur de tweedehands kleding- en accessoiresbeurs Ladies & Girlz gehouden. Het is een beurs die een uitgebreid assortiment tweedehands dameskleding, tassen, sjaals, schoenen en sieraden omvat. Wie een tafel wil huren of een kledingrek wil plaatsen, kan e-mailen naar dameskledingboxtel@gmail.com.