De winnaars van het partijspel bij de senioren: Harriët Geerts en Marcel Vermeiren. Op de achtergrond staan de trainers Jeroen van Beers, Tom van Ooij, Casper von Harenberg, Mark Peeters en Gertjan Reijnders (v.l.n.r.). (Foto: De Merletten).
De winnaars van het partijspel bij de senioren: Harriët Geerts en Marcel Vermeiren. Op de achtergrond staan de trainers Jeroen van Beers, Tom van Ooij, Casper von Harenberg, Mark Peeters en Gertjan Reijnders (v.l.n.r.). (Foto: De Merletten). Foto: De Merletten

BOXTELSE TENNISVERENIGING BLIJ MET NIEUWE LEDEN

Buren present op tennisdag Merletten

Ruim 85 deelnemers hebben zondag deelgenomen aan de open tennisdag bij LTV De Merletten in Molenwijk. Jong, oud, leden en niet-leden kregen tennisclinics van de clubtrainers en selectiespelers in het Boxtelse sportpark.

Het was voor het eerst dat de tennisvereniging een tennisdag voor zo'n brede groep organiseerde. Voorzitter Vincent Verhoef kijkt terug op een succesvol evenement. ,,We hebben veel positieve reacties ontvangen. Iedereen heeft op zijn eigen niveau kunnen tennissen en ook nog wat geleerd. En we hebben zo'n vijftien nieuwe leden mogen verwelkomen."

In de ochtend werd gestart met het programma voor de senioren. Nadat er flink geoefend was op diverse tennisslagen, werden onderling wedstrijdjes gespeeld. Als afsluiter mochten de deelnemers het opnemen tegen de trainers en selectiespelers tijdens een partijspel.

ODC EN MEP

In de middag kwamen de jeugdleden in actie, met veel enthousiaste deelnemers van de 'burenverenigingen' MEP en ODC. Voor de jeugd eindigde de dag met een grote spelletjesronde, waarbij de winnaars met een leuk prijsje naar huis gingen. De Merletten wil na de zomervakantie in sportpark Molenwijk een nieuwe open tennisdag organiseren waar opnieuw jong en oud welkom is.