Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

mobile media lab in de van beekstraat op dinsdag 1 maart

Politie neemt dienstverlening onder loep

Om onderzoek te doen naar de digitale dienstverlening, rijdt de politie met het Mobile Media Lab, een vrachtwagen die is ingericht als mobiele onderzoeksruimte, door heel Nederland. Dinsdag 1 maart strijkt de testtruck neer aan de Van Beekstraat in Boxtel.

Mensen zijn die dag tussen 12.00 en 19.00 uur welkom in het Mobile Media Lab om hun mening te geven over de digitale dienstverlening van de politie. Onder meer sociale media, de kwaliteit van de internetaangifte en de speciale politie-app op mobiele telefoons komen voorbij. De onderzoeken richten zich voornamelijk op de bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van verschillende digitale kanalen. De gesprekken met inwoners leveren input op voor het verbeteren van de dienstverlening.

De Boxtelse wijkagenten Jack van Rijs en Ad Cleijsen gaan in gesprek met buurtbewoners over leefbaarheid, veiligheid en communicatie. Mensen zijn ook welkom om mee te werken aan een speciaal onderzoek over sociale media. Het Mobile Media Lab was al eerder aanwezig in Boxtel. Vorig jaar werden mensen tijdens de vijfde editie van de Boxtel Oost Dag om hun mening gevraagd over de politie in het algemeen en de dienstverlening in Boxtel. Meer informatie is te vinden op de website www.politie.nl/mml.

FOTO ONDER: Het Mobile Media Lab staat dinsdag 1 maart in de Van Beekstraat te Boxtel. (Foto: politie Boxtel).