Irene kan niet imponeren bij hooggeplaatst SV Brandevoort

De voetballers van Irene uit Gemonde hebben zondag een stevige nederlaag geleden bij het hooggeplaatste SV Brandevoort. In Helmond werd het 4-0 voor de thuisploeg.

Irene kon niet laten zien waartoe de ploeg in staat is. Hoewel de vijfdeklasser sterk opende en Nick Vliegenthart rakelings over het doel van SV Brandevoort schoot, was het de formatie uit Helmond die het spel maakte. Het was vooral aan Irene-keeper Patrick van Osch te danken dat doelpunten lang uit bleven. Vijf minuten voor rust was het echter raak. De score werd even later zelfs verdubbeld toen de verder goed leidende scheidsrechter besloot de thuisploeg een penalty toe te kennen. Het was hem ontgaan dat de speler van SV Brandevoort vooraf hands had gemaakt.

INZET ONTBREEKT

In de tweede helft toonde weer eenrichtingsverkeer van de thuisploeg; de wedstrijd was zo snel gespeeld. De uiteindelijke uitslag van 4-0 was terecht en een grote tegenvaller voor Irene dat zich moet afvragen hoe het seizoen nog enigszins kleur gegeven kan worden. Het talent en de ervaring zijn aanwezig, maar de echte inzet ontbreekt op belangrijke momenten.

De ploeg van coach Alex Raaymakers krijgt twee weken de tijd om zich weer helemaal op te laden voor het vervolg van de competitie. Komende zondag heeft de ploeg geen wedstrijdverplichtingen.