Afbeelding
Foto: Peter de Koning

Marc van Amelsvoort nieuwe verkoper

Nivo Boxtel richt zich weer op autoverkoop

De laatste tijd was Nivo Boxtel vooral actief op het gebied van onderhoud. Door Marc van Amelsvoort aan het team toe te voegen, wil de garage daar verandering in brengen. Op de eerste etage van het bedrijfspand op Boseind staat nu een breed assortiment voornamelijk Franse auto's te wachten op een nieuwe eigenaar.

,,Sinds we in 2014 ons pand aan de Clarissenstraat hebben verruild voor de locatie op bedrijventerrein Ladonk hebben we onbewust minder aandacht geschonken aan het verkoopgedeelte. Dat gaat nu veranderen", vertelt Van Amelsvoort. Hij werd in januari toegevoegd aan het team van Nivo en richt zich op in- en verkoop van auto's. ,,Verkoop aan particulieren en de zakelijke markt, aan- en verkoopbegeleiding, leasing, wagenparkbeheer en financiƫle dienstverlening: ik werk zo breed mogelijk en wil mensen op een transparante en oprechte manier helpen bij de aankoop of verkoop van een auto." Van Amelsvoort heeft een jarenlange expertise op het gebied van Franse auto's. Nivo richtte zich eerst op Peugeot en Citroƫn, maar heeft nu ook het merk Renault toegevoegd aan het wagenpark. De Franse merkspecialist is gevestigd in het pand van autobedrijf Van den Brandt.

Oldtimers

Hij zou de hele dag over auto's kunnen praten. Van Amelsvoort zit dan ook niet voor niets al meer dan twintig jaar in de autobranche. In zijn vrije tijd sleutelde hij jarenlang aan oldtimers, die hij vervolgens verkocht op beurzen. ,,Van een Kever cabrio tot een Ford Mustang, ik heb ze allemaal voorbij zien komen", glundert de verkoper. ,,Het zou fantastisch zijn om straks ook hier klassiekers te kunnen verkopen."

FOTO ONDER: Marc van Amelsvoort werkt sinds januari bij Nivo Boxtel als verkoper. (Foto: Peter de Koning).