Een foto van de gestolen vlag van de familie Aarts. Wie heeft deze fraaie vlag gepikt? (Foto: Maarten Aarts).
Een foto van de gestolen vlag van de familie Aarts. Wie heeft deze fraaie vlag gepikt? (Foto: Maarten Aarts). Foto: Maarten Aarts

Familievlag

ontvreemd

in Eendengat

Treurnis bij de familie Aarts aan de Molenstraat in Boxtel. In de nacht van zondag op maandag verdween de originele carnavalsfamilievlag, die door onbekenden van de gevel werd gehaald en is meegenomen.

,,Dit gebeurde met carnaval 2014 ook al, maar toen is de vlag gelukkig teruggevonden en door een vinder afgegeven bij De Knokkers. Die hebben zich een jaar lang over de vlag ontfermd en hem bij ons terug bezorgd."

De familie vervolgt: ,,Om ontvreemding te voorkomen, hebben we de vlaghouder hoger aangebracht. Wij dachten: dit is hoog genoeg, maar fout gedacht. Deze vlag is speciaal voor ons ontworpen en gemaakt op vinyl. De afbeelding in het midden is een eend en de tekst is 'aartsparadijs', dus een ander heeft er niets aan. We zijn niet boos en vinden het sportief als diegene hem bij ons terug zou (laten) bezorgen."

De familie Aarts heeft ook via sociale media melding gemaakt van de diefstal en hoopt dat de vlag wordt terug bezorgd. Wie meer weet, kan bellen met de familie Aarts via telefoonnummer (0411) 62 39 89 of mailen naar facam@kpnmail.nl.