Beeld van de open tennisdag die twee jaar geleden werd gehouden in sportpark Molenwijk. Dit jaar zijn de clinics voor volwassenen en jongeren op zondag 21 februari. (Foto: Peter de Koning).
Beeld van de open tennisdag die twee jaar geleden werd gehouden in sportpark Molenwijk. Dit jaar zijn de clinics voor volwassenen en jongeren op zondag 21 februari. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

OPEN TENNISDAG IN SPORTPARK MOLENWIJK

Tennisclinics bij LTV De Merletten

De Boxtelse tennisvereniging LTV De Merletten houdt zondag 21 februari een open tennisdag. Tijdens deze dag kan jong en oud kennismaken met de tennissport op de banen van De Merletten in sportpark Molenwijk.

De open tennisdag staat in het teken van kennismaken, leren én fun. ,,Tennisvereniging De Merletten is voor iedereen dus iedereen mag meedoen: jong, oud, tennisser en niet-tennissers. We maken een indeling op leeftijd en niveau", meldt voorzitter Vincent Verhoef.

De seniorenclinic vindt plaats van 11.00 tot 13.30 uur. De clinic voor de jeugd duurt van 13.30 tot 15.30 uur. Na de seniorenclinic is er een lunch en wordt een tennisquiz gehouden. De club beschikt over rackets die deelnemers die voor het eerst tennissen mogen gebruiken.

Liefhebbers die tijdens de open tennisdag lid worden, ontvangen een aantrekkelijke korting op het lidmaatschap van 2016. Als lid kan men niet alleen onbeperkt tennissen, maar ook deelnemen aan tal van activiteiten die het hele jaar door georganiseerd worden. ,,Onze leden hoeven zich niet te vervelen", stelt voorzitter Verhoef. ,,Alleen al de komende vier weken organiseren we een dartstoernooi en een après ski-toernooi, een bridgedrive en een husseltoernooi voor de jeugd."

Kijk voor meer informatie en/of aanmelden op de website www.ltvdemerletten.nl. Deelname aan de tennisclinics van LTV De Merletten is gratis.


Zaalvoetbal

Programma zaterdag 13 februari

De Nozem – C.J. v.d.Sande        17.00

Vouwwagenspecialist – Gebr. Bekkers        17.45

Tahadi – Adm. Jilesen        18.30

Hart v. Boxtel – v.Dongen/v.d. Wiel        19.15

Fysio De Dommel – Corfu        20.00

Van Stekelenburg – X2COM        20.45

Programma maandag 15 februari

Scheutjens – Green Team        19.00

Celdex – Autorijschool Gestel 2        19.45

Verbeij /Hanekroot – FC Blokfit        20.30

Markzicht Boxtel – Markzicht        21.15

Plein 2 – Hart van Boxtel        22.00