CARNAVALSHIT 'ALL YOU NEED IS ALAAF'

Zanger Alberto ook op tournee in de kroegen van Eendengat

'All You Need is Alaaf'. Dat is de titel van de carnavalskraker die de Boxtelse zanger Alberto heeft opgenomen. Na het succes van 'Onno, mag ik je toyboy zijn', dat vorig jaar verscheen, is Alberto er opnieuw in geslaagd een leuke hit te lanceren. Liefhebbers kunnen de zanger tijdens carnaval onder meer live aan het werk zien in café En Garde! en hofpaleis Denziz.

De makers – producer en tekstschrijver Roel Jongenelen en zangeres Inge van den Biggelaar - kozen voor een bewerking van het welbekende Beatles-nummer 'All You Need is Love' en bewerkten dit tot 'All You Need is Alaaf' omdat de liefde in hun ogen centraal moet staan. ,,Zéker tijdens carnaval", stelt het duo. ,,De woordspeling 'alaaf' verwijst naar de groet die men elkaar brengt tijdens het carnaval. Love en peace, dáár gaat het over in dit nummer."

Alberto zal tijdens de aankomende carnavalsdagen tal van optredens verzorgen, in Boxtel maar ook daarbuiten. Tijdens de shows treden ook zijn vrienden Cowboy Boy en indiaan Gewonde Knie op. De boodschap die de zanger presenteert is kort maar krachtig: 'Een beetje lief zijn voor elkaar en vooral veel plezier maken'.

Een clip van 'All You Need is Alaaf' is te zien op YouTube.