Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

Heilig Hart

presenteert

parochiegids

De Heilig Hartparochie bezorgt deze en komende week bij alle gezinnen in Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde de nieuwe parochiegids voor de jaren 2016 en 2017. De gids is tot stand gekomen door het vele werk van een aantal enthousiaste vrijwilligers.

Deze gids wordt door tientallen vrijwilligers in de vier kerkdorpen rondgebracht. Dit gebeurt nagenoeg huis aan huis. Met name in Boxtel zal niet iedereen als vanzelfsprekend een gids ontvangen. Wie geen gids heeft ontvangen, maar wél een exemplaar wil hebben kan bellen met het parochiesecretariaat op telefoonnummer (0411) 67 22 15.

In de Heilig Hartparochie zijn bijna vijfhonderd vrijwilligers actief bezig. ,,Daarvoor zijn wij heel dankbaar en de goede resultaten zijn zichtbaar", zo laat het bestuur weten. ,,Maar het gaat binnen de parochie niet alleen maar om het resultaat. Het gaat vooral om de wijze waarop deze resultaten worden bereikt. Mensen reageren positief en zijn enthousiast, werken samen in harmonie, waarderen elkaar en geven elkaar de ruimte. Dat is een belangrijk fundament voor een geloofsgemeenschap met als vertrekpunt 'Geloven in groei en groeien in geloof'."

De parochiegids is in december 2015 tot stand gekomen. Dit brengt onlosmakelijk met zich mee dat de gegevens, namen en data op enig moment achterhaald kunnen zijn. Voor de actuele informatie kan men terecht op www.heilighartparochie.nl.