Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

114e vestiging in nederland

Op = Op Voordeelshop: Boxtel is drogist rijker

,,Ik zie dat jullie allemaal staan te popelen om van start te gaan", zei burgemeester Mark Buijs vanochtend tijdens de opening tegen filliaalmanager Maarten Sanders en de medewerkers van Op = Op Voordeelshop. De voordeeldrogisterij, die ruim honderd vestigingen heeft in Nederland, is sinds donderdag geopend in het pand aan de Rechterstraat 26 te Boxtel.

Met een officiële handeling, het doorknippen van een lint, werd de winkel officieel geopend. ,,Het is een prachtige formule waar veel behoefte aan is in Boxtel", aldus burgemeester Buijs. ,,Het pand heeft lange tijd leeggestaan, het is fijn dat er nu weer een winkel is geopend. Dat gun ik Arjen Witteveen, de eigenaar van het pand, ook. Hij is zeer betrokken bij de Boxtelse gemeenschap."

klantencontact

In het pand, dat vorig jaar gebruikt werd voor de tijdelijke markthal Mix Market, worden onder meer verzorgingsproducten, huishoudartikelen, snoep en make-up verkocht. ,,Dit is de 114e vestiging die we openen. Bijna wekelijks komen er winkels bij. Zo hebben we vorige week een drogisterij geopend in Alphen aan den Rijn, volgende week starten we in Eibergen", aldus Paul van der Vorst, rayonmanager van Op = Op Voordeelshop. In Noord-Brabant heeft de voordeeldrogisterij momenteel achttien vestigingen. ,,Hoe je de producten in je winkel neerzet en hoe je met klanten omgaat, is de sleutel tot succes. We vinden het belangrijk om laagdrempelig te zijn, maar wél met oog voor de klant. Mensen begroeten als ze binnenkomen of weggaan bijvoorbeeld. In veel winkels zie je dat niet meer, wij vinden klantencontact juist erg belangrijk."

Maarten Sanders, die de voorbije jaren als filliaalmanager bij Op = Op Voordeelshop in winkelcentrum Woensel (Eindhoven), is aangetrokken voor Boxtel. In totaal zijn er acht medewerkers aangenomen voor de drogisterij. ,,Er is hard gewerkt om deze winkel in te richten", aldus Van der Vorst. ,,Het pand moest worden aangepast, daarnaast moesten alle producten een plek krijgen."

FOTO ONDER: Drogisterij Op = Op Voordeelshop, gevestigd aan de Rechterstraat 26 in Boxtel, is vanochtend officieel van start gegaan. Van links naar rechts: filliaalmanager Maarten Sanders, burgemeester Mark Buijs, pandeigenaar Arjen Witteveen en eigenaar Vincent Alkema van Op = Op Voordeelshop.