shopevent boxtel krijgt vervolg

'Starten met Mrs. Filipe was een goede keuze'

Morgen, vrijdag 22 januari, is het exact een jaar geleden dat Filipe Mode aan de Markt in Boxtel werd uitgebreid met Mrs. Filipe. Mannen én vrouwen kunnen zich laten kleden bij Filipe. Diana van den Borne, samen met haar echtgenoot Filipe eigenaar van de modezaak, is tegelijkertijd ook initiatiefnemer van Shopevent Boxtel. Dit evenement voor vrouwen krijgt een vervolg op zaterdag 2 april.

,,Het was spannend om deze stap te zetten, maar de reacties van de klanten gaven vertrouwen", vertelt Diana van den Borne als ze terugblikt op een jaar geleden, toen Mrs. Filipe in het leven werd geroepen. ,,Achteraf kunnen we alleen maar beamen dat het een goede keuze is geweest. De dynamiek in de winkel is ontzettend veranderd, er is continu aanloop en er komen steeds vaker gezinnen winkelen. De kinderen kunnen, terwijl de ouders kleding passen, spelen in de kinderhoek of in een oude kermisauto. Die laatste is inmiddels een begrip bij vele jongere gasten..."

Van den Borne laat weten dat zij en haar echtgenoot goed geluisterd hebben naar de klanten. ,,We sturen de collectie steeds bij om het juiste aanbod te hebben. En dat is eigentijdse en kwalitatief mooie kleding, voor zowel vrije tijd, een feestje of een zakelijke afspraak. Maandelijks komen er nieuwe items binnen." Bij de modezaak ligt de nadruk op service. ,,Dat betekent onder meer dat de koffie altijd klaar staat en we onder andere kleding gratis vermaken. Ook buiten winkeltijden is het mogelijk om een afspraak te maken." Momenteel is de zaak druk bezig met de nieuwe voorjaarscollectie en inkopen voor het komende winterseizoen. ,,Ook gaan we de schoenencollectie flink uitbreiden. Weer een nieuwe uitdaging, maar ook hier liggen kansen die we graag met beide handen aangrijpen." Om het eerste jaar te vieren, staan volgende week allerlei acties op stapel.

enthousiast

In september vorig jaar vond de eerste editie van Shopevent Boxtel plaats, een samenwerking tussen de lokale winkeliers en horeca. 55 vrouwen hadden zich ingeschreven en werden in de watten gelegd. Ze konden shoppen, kletsen, eten en drinken. ,,We merkten dat iedereen aan het einde van de dag razend enthousiast was, een reden voor de organisatie om dit evenement te herhalen", aldus Van den Borne.

De volgende editie, die inmiddels al is uitverkocht, vindt plaats op zaterdag 2 april.Tussen 10.00 en 17.00 uur vindt een volledig programma plaats, inclusief twee workshops. Deelnemers worden ontvangen met koffie of thee en wat lekkers, een lunch en als afsluiting een glaasje bubbels.

Winkels die meedoen, zijn Bij Juud, Uniek Mode Boxtel, Filipe Mode, La Gare Clothing, Junior Kinderkleding, Tafel 25, Lammers goudsmid, Sieradenkasteeltje, Bekkers Foundation en Hebbes. Daarnaast zijn er workshops van onder meer Tiga Health & Beauty, Beautysalon HiP, Beaumien, Meia Lua en Wauw Kleur.


Belastingaangifte FNV

FNV-leden kunnen vanaf 15 februari een afspraak maken voor de belastingaangifte 2015. Dit kan via www.afspraakmakenfnv.nl. De consulenten houden in maart kantoor in De Walnoot op woensdag en donderdag van 13.30 tot 16.30 uur en van 19.00 tot 22.00 uur. Met ingang van 29 februari kunnen mensen ook telefonisch een afspraak maken op maandag tussen 18.00 en 20.00 uur: 06-81 37 35 28.