ODC ontvangt C-toppers op eerste Wintertoernooi

Op de kunstgrasvelden van sportpark Wagenaars aan de Molenwijkseweg wordt zaterdag 9 januari het eerste wintertoernooi voor C-junioren gehouden. De ploegen die meedoen zijn allemaal selectieteams en spelen op hoog niveau.

Thuisclub ODC is vertegenwoordigd met twee elftallen: ODC C1 en ODC C onder 14. Zij gaan de strijd aan met sterke tegenstanders die uitkomen voor DVG (Liempde), Taxandria (Oisterwijk), Oirschot Vooruit, WSC (Waalwijk), LRC (Leerdam), DESK (Kaatsheuvel), SC Reeshof (Tilburg) en SC 't Zand (Tilburg).

Bezoekers zijn welkom in sportpark Wagenaars. De wedstrijden worden gespeeld tussen 09.00 en 16.00 uur, de prijsuitreiking wordt muzikaal opgeluisterd door deejay Max.


Toneelgroep KBO

speelt in Gemonde

De toneelgroep van de Katholieke Bond voor Ouderen (KBO) in Sint-Michielsgestel verzorgt vrijdag 15 januari een voorstelling in zaal De Schuif te Gemonde. Het publiek krijgt het toneelstuk 'Niet elke haan kraait' voorgeschoteld.

De KBO-toneelgroep heeft het blijspel in december al enkele keren op de planken gebracht en treedt nog eenmaal op in Gemonde. De acteurs en actrices hebben er een leuk blijspel van gemaakt dat tijdens eerder opvoeringen kon rekenen op de nodige lachsalvo's. Kaarten voor 'Niet elke haan kraait' zijn vanaf heden in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Schuif aan de Dorpstraat en bij het secretariaat van de KBO, Boomstraat 73. telefoonnummer (073) 551 38 86. Zolang de voorraad strekt zijn ook kaarten aan de zaal verkrijgbaar. De toegangsprijs bedraagt vier euro voor leden, niet-leden betalen vijf euro.