Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

winkel met verschillende ondernemers opent 19 februari

1dr8: shop-in-shop aan Clarissenstraat

Een winkel waar ondernemers kastruimte of tafels huren om hun producten uit te stallen, te promoten en te verkopen. Dat is het idee van 1dr8, het bedrijf van Jack Swinkels. Vrijdag 19 februari opent de 'shop-in-shop' aan de Clarissenstraat 6 in Boxtel.

Ondernemers met een webshop, mensen die naast hun eigen fysieke winkelpand een extra plek willen om producten te verkopen of zelfstandigen zonder winkel: 1dr8 is voor allerlei doelgroepen geschikt, aldus Swinkels. ,,Het unieke van dit concept is dat we een uitgebreid assortiment aanbieden, zoals woonaccessoires, kleding en huishoudartikelen. Daarnaast worden op deze plek alleen nieuwe spullen verkocht." Swinkels gebruikt een gedeelte van het winkelpand aan de Clarissenstraat ook als groothandel in snoep. ,,We verkochten al snoepgoed op markten en braderieën en starten nu ook met een groothandel. Die opent een maand later in het pand."

samen sterk

Daarnaast start de eigenaar van 1dr8 ook een samenwerking met Koninklijke Kentalis, de organisatie die gespecialiseerd is in diagnostiek, zorg en onderwijs voor mensen met beperkingen in horen en communiceren. ,,Zo kunnen we werkplek aanbieden, in de groothandel of de shop-in-shop."

Er is plek voor achttien ondernemers in het pand aan de Clarissenstraat. Swinkels: ,,Die cijfers komen ook terug in de naam van de onderneming. Bovendien sta je samen sterk, waardoor de naam eendracht perfect bij het concept past."

Ondernemers die een gedeelte van de winkel willen huren, kunnen contact opnemen met Jack Swinkels via telefoonnummer 06-48 22 08 74 of e-mail: info@1dr8.eu.

FOTO ONDER: Het pand aan de Clarissenstraat in Boxtel wordt binnenkort omgetoverd tot een shop-in-shop. De winkel opent op 19 februari. (Foto: Albert Stolwijk).