Afbeelding
Foto: Peter de Koning

Afscheid van 2015 met Oliebollengala

Hoe kun je 2015 beter uitluiden dan met oliebollen. De kinderen van de buitenschoolse opvang van Kindertuin deden dat gistermiddag met een heus Oliebollengala in gemeenschapshuis De Rots. Eerst werden alle oliebollen verorberd, daarna konden urenlang spelletjes worden gedaan.

Bakkers en gebakskramen bieden hun oliebollen, appelbeignets, wafels en andere zoete lekkernijen vandaag en morgen aan om ervoor te zorgen dat iedereen op gepaste wijze Oud en Nieuw kan vieren en met iets lekkers in de hand kan terugblikken op 2015.

Dat doet de redactie van Brabants Centrum deze week ook. Op vijf fotopagina's wordt teruggeblikt op de belangrijkste en meest bijzondere gebeurtenissen in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde.

Nog één keer terug naar Dommeltheater, Samenloop voor Hoop, Bierpompfeest, de weekmarkt in Gemonde, Live in Liempdem de autocross van Lennisheuvel en al die andere nieuwsfeiten en dan zit 2015 erop.

De redactie wenst alle lezers en adverteerders een fijne jaarwisseling en een voorspoedig en nieuwsrijk 2016. Het kantoor van Brabants Centrum is op 31 december en 1 januari gesloten. De redactie is bereikbaar via bc@brabantscentrum.nl.

FOTO BOVEN: De kinderen van Kindertuin krijgen in De Rots een lekkernij tijdens het Oliebollengala. (Foto: Peter de Koning).