De prijswinnaars van de decemberactie in winkelcentrum Selissen poseren voor de winkel van EP Rickelman met hun prijzen. Vele duizenden spaarkaarten werden de voorbije weken ingeleverd. (Foto: Albert Stolwijk).
De prijswinnaars van de decemberactie in winkelcentrum Selissen poseren voor de winkel van EP Rickelman met hun prijzen. Vele duizenden spaarkaarten werden de voorbije weken ingeleverd. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Albert Stolwijk

WINKELIERSACTIE ZORGT VOOR FORSE EXTRA OMZET

Selissenwal doet aan klantenbinding

De decemberactie van de winkeliersvereniging Selissen heeft voor een forse extra omzet gezorgd in het Boxtelse wijkwinkelcentrum. Vele duizenden spaarkaarten werden door consumenten ingeleverd, twee dagen voor Kerstmis werden de prijzen uitgereikt in de Van Beekstraat.

In aanwezigheid van winkeliersvoorzitter Bart van Roosmalen, supermarktondernemer Ronald van der Horst van Plus en Jack van Hal van eetwinkel Select werden de 23 prijswinnaars dinsdagmiddag ontvangen voor de winkel van EP Rickelmann. Daar werden alle grote en kleine prijzen uitgereikt, variƫrend van waardebonnen van de diverse winkeliers tot surprises als een koffiezetapparaat, een terraskachel, een barbecue, een televisietoestel en een ballonvaart. Andere prijzen waren onder meer een geheel verzorgd kinderfeestje, een heren- en een damesfiets, een hogedrukreiniger en een vogelhuisje. De winnaars toonden zich blij verrast met de prijzen.

De decemberactie, die al vele jaren op rij met succes wordt gehouden, krijgt ook volgend jaar een vervolg. Spaarkaarten die nog niet vol zijn, alsmede spaarzegels die nog niet zijn verzilverd, blijven geldig. Tijdens de decemberdagen vroeg winkeliersvoorzitter Van Roosmalen in zijn bloemisterij Marimba aandacht voor het verdwijnen van plastic draagtasjes. Klanten werden verrast met een stevige draagtas die veelvoudig gebruikt kan worden tijdens het boodschappen doen, ook in de wijk Selissenwal...