Meezingers op Foutjaarsbal
door Aggemarvanhuisaf Band

Niet een Oudjaarsbal zoals in voorgaande jaren, maar een Foutjaarsbal. En niet vlak voor de jaarwisseling, maar al vóór Kerstmis. De Aggemarvanhuisaf Band laat zich zaterdagavond 19 december in grand café Rembrandt inspireren door de Top 500 van het Foute Uur van radiozender Q-Music. Vier vocalisten treden op met het orkest dat zich opnieuw ontpopt als bigband.

De zaal van Rembrandt moet het ultieme feestcafé van Boxtel worden waar nummers klinken als I Will Survive, YMCA en Can't Take My Eyes Off You. Een dresscode is er niet, iedereen is vrij om aan te trekken waar hij of zij zich lekker in voelt. Het wordt een superleuk discofeest waarbij zangeres Charlotte Pennings de presentatie voor haar rekening neemt. Zanger Bas Meijs zingt voor het eerst met het Boxtelse orkest; de Tilburger zingt in de band One Two Many, die eerder in Boxtel was te beluisteren tijdens festival Boer Zoekt Band en waarin ook Joep van den Nieuwenhuizen, de vaste gitarist van De Aggemarvanhuisaf Band, speelt.

Fenne van Wuijstwinkel en Eline Chavanu traden al eerder op met de Boxtelse muzikanten. Fenne is een spraakmakend lokaal zangtalent dat zich momenteel voorbereidt op de hoofdrol in de uitverkochte rockmusical Jesus Christ Superstar die in de voormalige Heilig Hartkerk wordt opgevoerd. De Vughtse Eline zong vorig jaar mee in het tweedaagse spektakel Remember The Dreams.

Tien jaar geleden startte Q-Music met het dagelijkse ochtendprogramma Het Foute Uur waarin meezingers van artiesten als ABBA, Boney M, George Baker en Luv' centraal staan. De Top 500 van het Foute Uur stond tot voor twee jaar bekend als de Foute 111. De hitlijst vormde de basis van het programma dat voor het Foutjaarsbal is samengesteld.

Er zijn nog slechts enkele entreebewijzen à vijf euro te koop. Belangstellenden kunnen bellen naar telefoonnummer (0411) 68 53 31. De zaal gaat om 20.00 uur open; het optreden begint om 21.00 uur.