Roeland Heesbeen (links) en Dave Hanhart hebben de artistieke leiding over de concertreeks Jesus Christ in Concert. De drie voorstellingen op 18, 19 en 20 maart waren vorige week razendsnel uitverkocht. (Foto: Peter de Koning).
Roeland Heesbeen (links) en Dave Hanhart hebben de artistieke leiding over de concertreeks Jesus Christ in Concert. De drie voorstellingen op 18, 19 en 20 maart waren vorige week razendsnel uitverkocht. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

Vierde show

'Jesus Christ'

op 17 maart

De organisatoren van Jesus Christ in Concert hebben gisterochtend besloten een vierde voorstelling te houden in de voormalige Heilig Hartkerk in Boxtel. De uitvoering vindt plaats op donderdag 17 maart, de kaartverkoop gaat heden, donderdag 17 december van start. De drie andere shows waren vorige week in een oogwenk uitverkocht.

Ook de kaartverkoop voor de vierde uitvoering van Jesus Christ in Concert vindt uitsluitend plaats via de website van Podium Boxtel. Voor deze voorstelling zijn alle kaarten in de Heilig Hartkerk - dat zijn er ongeveer 450 - bestemd voor de losse verkoop, er zijn voor deze show geen tickets beschikbaar die via kortingsacties worden aangeboden. De prijzen variëren van 12,50 tot 22,50 euro.

De initiatiefnemers van Jesus Christ in Concert waren vorige week donderdag overdonderd door de meer dan massale belangstelling voor de lokale uitvoering van de rockopera van Jesus Christ Superstar. Meteen nadat bekend werd dat de kaartverkoop was begonnen, werden op grote schaal kaarten gekocht. Vroeg in de avond waren de beste kaarten al weg, op vrijdagochtend waren alle tickets uitverkocht.

Ook de belangstelling voor de actie die woonstichting Sint-Joseph met Brabants Centrum opzette was een succes. Huurders van Sint-Joseph die geabonneerd zijn op Brabants Centrum konden tegen gereduceerd kaarten kopen bij de woonstichting. Volgens een woordvoerster van Sint-Joseph zijn ook die kaarten vrijwel allemaal aan de man gebracht. Huurders zijn ook via magazine Deurpost geïnformeerd over de actie.

Kaartverkoop voor Jesus Christ in Concert: www.podiumboxtel.nl.