concerten op 19 en 27 december

Ratatouille verzorgt
kerst- en sfeerliederen

Kamerkoor Ratatouille, bestaande uit 17 zangers en zangeressen, voert op twee momenten een concert op waar kerst- en sfeerliederen ten gehore worden gebracht. Zaterdag 19 december is het gezelschap vanaf 20.00 uur te horen in de protestantse kerk aan de Clarissenstraat, zondag 27 december kunnen mensen tijdens het concert in de Sint-Theresiakerk nog nagenieten van Kerstmis.

Waar in de protestantse kerk onder leiding van dirigente Monique Joosten een breed palet aan kerst- en sfeerliederen van de middeleeuwen tot nu en een intermezzo voor twee violen en orgel voorbijkomt, worden op 27 december, in samenwerking met de werkgroep Toekomst van de Sint-Theresiakerk, Keltische muziek van het duo Spelt en gedichten aan toegevoegd.

KAARTVERKOOP

Kaarten voor het concert in de protestantse kerk kosten negen euro en zijn vooraf te reserveren via e-mailadres info@kamerkoorratatouille of via tel. (0411) 67 28 56.

Op de dag zelf zijn kaarten een halfuur voor aanvang verkrijgbaar. Het concert in de Sint-Theresiakerk start zondag om 15.00 uur, de toegangsprijs bedraagt vijf euro. Voor deze opvoering is vooraf reserveren niet nodig. Beide concerten zijn voor kinderen tot en met twaalf jaar gratis toegankelijk.


Kerstmarkt De Rots

Gemeenschapshuis De Rots vormt zondag 20 december van 13.30 tot 17.00 uur het decor voor een kerstmarkt, een samenwerking tussen Wijkorgaan Boxtel Oost, de buurtvereniging Oosterhof en De Rots. Op het voorterrein staan marktkramen waar allerlei producten, etenswaren en glühwein aan de man worden gebracht. In De Rots kunnen mensen terecht voor workshops en kunnen kinderen geschminkt worden. Bovendien is de kerstman aanwezig en er is live muziek.