Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

PRIJSUITREIKING SINTERKLAASACTIE SELISSENWAL

Lotte wint trampoline eetwinkel Select

Voorafgaand aan pakjesavond organiseerde eigenaar Jack van Hal van eetwinkel Select aan de Sint-Severusstraat een sinterklaasactie. In de wijk Selissenwal werden negen dozen met chocoladeletters verstopt. Wie een doos vond, maakte kans op de hoofdprijs: een trampoline. Lotte Melis (6) was de gelukkige.

Via de Facebookpagina van Select werden dagelijks aanwijzingen gegeven over de vindplaats. ,,Samen met mama en mijn zus Julia hebben we gezocht naar de letters. Ik vond een letter bij de kapper", vertelde Lotte gisteren. Alle jonge vinders kregen een snoepzak en een chocoladeletter, daarnaast mochten ze meeloten voor de hoofdprijs. Lotte was de gelukkige. ,,Er is genoeg plek in onze tuin, hopelijk kunnen opa en papa de trampoline zo snel mogelijk opzetten.".

FOTO ONDER: Lotte Melis (midden) kreeg gistermiddag de hoofdprijs van de sinterklaasactie van eigenaar Jack van Hal van eetwinkel Select: een trampoline. Links moeder Saskia.


Sinterklaasfoto's
afhalen Oosterhof

De twee zaterdagen voor pakjesavond bezocht Sinterklaas samen met zijn pieten winkelcentrum Oosterhof.

Kinderen konden op de foto met de goedheiligman. Sinterklaas bezocht Oosterhof in het kader van Stapel op Sint. Supermarkt Jumbo sponsorde namelijk het evenement. De winkeliers bouwden voor de gelegenheid de toren van Kasteel Stapelen na om de foto extra cachet te geven. De foto is nu gratis af te halen bij kapsalon Haartrend van Hees in het winkelcentrum. Ruim 120 foto's hangen voor de ramen van de kapperszaak en kunnen opgehaald worden. De foto's sieren tot het nieuwe jaar de etalage.


Verzamelbeurs

Bidprentjes, munten, postzegels, prentbriefkaarten en nog veel meer. Het is zondag 13 december allemaal te vinden tijdens de maandelijkse ruilbeurs van de Vereniging Boxtelse Verzamelaars. Die wordt van 10.00 tot 13.00 uur gehouden in gemeenschapshuis De Walnoot aan de Reginahof. Sigarenblikken van Elisabeth Bas vormen deze keer het thema. De entreeprijs bedraagt één euro; kinderen betalen 25 eurocent.