Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

centrummanagement lanceert nieuwe website

Kerstfair Boxtel voor jong en oud

Kerstchalets op de Markt, live muziek en een meet en greet met sprookjesprinses Elsa van de populaire film Frozen. In het centrum van Boxtel worden komend weekeinde de feestdagen ingeluid met allerlei activiteiten voor jong en oud. Ook kunnen bezoekers zaterdag en zondag de laatste inkopen doen voor de kerstdagen, waarmee ze kans maken op een tablet, beschikbaar gesteld door Expert Van Erp.

Zowel op zaterdag als zondag zijn de winkels in het centrum geopend, zodat mensen hun laatste inkopen voor de feestdagen kunnen doen. Daarnaast staan er op zondag tientallen kramen door de winkelstraten waar ondernemers leuke aanbiedingen uitstallen en waar ook externe partijen producten verkopen.

Op de Markt staat een skihut, die zaterdagavond wordt gebruikt voor het Sneeuwbal, een samenwerking tussen Beleef Boxtel en de cafés Markzicht, De Nozem en Hart van Boxtel. Het winterse evenement, waarbij onder meer Dré Hazes junior ten tonele verschijnt, was binnen anderhalve dag uitverkocht. Een dag later wordt de skihut gebruikt voor een bierproeverij en staan er diverse kerstchalets op de Markt.

muziek

Tijdens de tweede dag van de Kerstfair Boxtel zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Verschillende lokale muziekgezelschappen maken die middag een rondje door het centrum om de Kerstfair muzikaal op te luisteren. Onder meer De Volle Bloas, het Dükerskoor, The Ducktownband en De Kikvorschen geven acte de présence.

Voor de jeugd staan er zondag allerlei attracties in het centrum, zoals een springklussen en draaimolen. Er loopt een kerstman rond die verrassingen uitdeelt en waarmee kinderen op de foto kunnen. Bijzonder is ook de meet & greet met Elsa, de prinses uit de populaire Disneyfilm Frozen.

flyer

Bij aankopen in de winkels krijgen klanten een flyer van Centrummanagement Boxtel mee met een unieke code. In deze folder wordt uitleg gegeven over de nieuwe website van Centrummanagement, die inmiddels online is: www.boxtelcentrum.nl. Hier komt alle informatie over het centrum van Boxtel samen. Winkels en horecazaken presenteren zich op een eigen profielpagina op de website aan het publiek. Daarnaast zijn openingstijden, data van activiteiten en verschillende kortingsacties op de website terug te vinden.

De flyeractie, waarbij mensen de unieke code op de folder kunnen activeren op de website van Centrummanagement Boxtel, start zaterdag 12 december en loopt tot en met 22 december. Een dag later wordt de prijswinnaar bekendgemaakt op www.boxtelcentrum.nl.

FOTO BOVEN: Net als voorgaande jaren kunnen bezoekers tijdens de Kerstfair in Boxtel de laatste inkopen voor de feestdagen doen. (Archieffoto: Peter de Koning).


Koor Innovation

geeft concert

met De Knoestjes

In Esch staat vrijdag 18 december een muzikale avond op stapel. Vrouwenkoor Innovation verzorgt vanaf 20.00 uur een kerstconcert in de Sint-Willibrorduskerk.

Innovation, die kerstliederen ten gehore brengt, heeft blaaskapel De Knoestjes weten te strikken voor een gastoptreden. De toegang tot het concert is gratis. Na afloop is dorpshuis De Es open voor een nazit met een drankje en een hapje.


Vesperdienst

Voor degenen die een moment van rust, stilte en gebed zoeken is er maandelijks een speciale vesperdienst in de kapel van kasteel Stapelen. Die diensten zijn altijd op de derde woensdag van de maand, duren een halfuur en hebben een actueel thema. De volgende bijeenkomst is woensdag 16 december om 19.30 uur.