Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

gildenbondsharmonie koppelt prijsvraag aan concert

Nagenieten van Brabants Bond...

Om bezoekers nóg meer te betrekken bij het concert, koppelde de Gildenbondsharmonie een prijsvraag aan Brabants Bond, de opvoering op 21 november samen met de bekende zanger Gerard van Maasakkers. Cootje Verzijden en Ad en Wendy van der Plas waren de gelukkige. Zij kregen vrijdag een verwenpakket van Sjiekkado, de winkel aan de Breukelsestraat, uitgereikt.

,,Het was een geweldige avond die tot in de puntjes was verzorgd", vonden Ad en Wendy. ,,Van de worstenbroodjes tot de muziek: alles paste bij elkaar. Wij gaan niet zo vaak naar concerten, maar vonden de combinatie van Gerard van Maasakkers en de Gildenbondsharmonie erg leuk." Cootje knikt instemmend. ,,Ik spreek niet van een harmonie, maar van een orkest. En dan ook nog onze 'eigen' Harry Hendriks uit Boxtel erbij, geweldig. Ik heb die jongen vroeger nog hockeytraining gegeven..."

verraden

Als extraatje tijdens het concert schreef de Gildenbondsharmonie een korte prijsvraag uit. ,,Je moest tijdens het optreden de uitvoerende artiest van een muziekstuk raden", aldus Wendy. ,,Gerard van Maasakkers verraadde uiteindelijk zelf dat het om Guus Meeuwis ging", voegt Ad grinnikend toe. ,,Daarnaast moesten we ook een taalfout uit een stuk tekst halen." In samenwerking met Sjiekkado, de winkel waar mensen terecht kunnen voor cadeau- en designartikelen én hun messen kunnen laten slijpen, werd een culinair pakket samengesteld, onder meer met pesto, olie en pasta. Ad: ,,We zijn met vrienden naar Brabants Bond geweest en binnenkort nodigen we ze uit om te komen eten. Dan maken we een gerecht met dit pakket en kunnen we nóg een keer nagenieten van Brabants Bond."

FOTO ONDER: Prijswinnaars Wendy en Ad van der Plas en Cootje Verzijden ontvingen een verwenpakket van Marie-Louise van de Pas van Sjiekkado. (Foto: Annelieke van der Linden).