De wensboom van Selissenwal werd deze week weer opgebouwd.
De wensboom van Selissenwal werd deze week weer opgebouwd. Foto: Annelieke van der Linden

Vuurspuwer sluit kerstmarkt
Selissen af met spectaculaire act

De banieren wapperen, de plantenbakken hangen aan de lantaarnpalen en de wensboom is opgezet: Selissenwal is klaar voor de jaarlijkse kerstmarkt op zaterdag 12 december. Bezoekers zijn welkom tussen 16.00 uur en 20.00 uur. De organisatie raadt iedereen aan tot het einde te blijven: omstreeks 19.45 uur wordt de kerstmarkt met een spectaculaire act afgesloten.

Vanaf 16.00 uur kunnen bezoekers terecht in de Van Beekstraat. Er staan ruim veertig kramen met aanbiedingen van ondernemers, informatie over goede doelen en particulieren die zelfgemaakte producten verkopen.

Voor de jeugd zijn er attracties, daarnaast kunnen zij hun wensen ophangen in een kerstboom, die maandag al is neergezet. De kerstman rijdt rond in de arrenslee en er is een troubadour. Evert Duitshof uit Varsseveld is vuurspuwer en sluit de kerstmarkt af.

Bovendien kunnen bezoekers vanaf deze week in het winkelcentrum terecht voor oliebollen. De kraam staat tot en met oudjaarsdag in de Van Beekstraat.

FOTO ONDER: Vuurspuwer Evert Duitshof is zaterdag 12 december te gast op de jaarlijkse kerstmarkt in de wijk Selissenwal. (Foto: collectie Evert Duitshof).

Afbeelding