Schilder Toon Stalpers is een van de deelnemers aan de verkoopexpostie KunstKadoo in Le Garage. (Foto: Albert Stolwijk).
Schilder Toon Stalpers is een van de deelnemers aan de verkoopexpostie KunstKadoo in Le Garage. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Peter de Koning

Verkoopexpo KunstKadoo in Le Garage

De leden van kunstenaarsvereniging Kunstlicht99 in Boxtel houden in aanloop naar de feestdagen weer een verkooptentoonstelling onder de naam Kunstkadoo. Die vindt zaterdag 19 en zondag 20 december van 12.00 tot 18.00 uur plaats in Le Garage, het nieuwe en tijdelijke onderkomen van Kunstlicht99 aan de Prins Hendrikstraat 43, in een voormalig autobedrijf tegenover Albert Heijn.

Tijdens Kunstkadoo zijn sieraden te zien van Nina Pjevac en Bea de Leeuw, zeefdrukken van Nantsje Vonk-Rienstra, keramiek van Agnes Savelkouls, objecten van Ineke van Gemert en schilderijen van Toon Stalpers (foto boven, Albert Stolwijk), Hanneke Boleij, Katrien van Hettema, Jan de Hoogh, Rasim Huseynov, Wava Roestamova, Tilly Brooker-Tromp en Mark ten Hacken en Ineke van Gemert.