Judith Romme poseert met haar modellen in De Rechter. (Foto: Albert Stolwijk).
Judith Romme poseert met haar modellen in De Rechter. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Albert Stolwijk

MODE-EVENT BIJ RESTAURANT DE RECHTER

Bij Juud koppelt mode aan lekkere gerechtjes

Judith Romme van damesmodezaak Bij Juud aan de Molenstraat heeft gisteravond in restaurant De Rechter haar eerste Food & Fashion Event gehouden. De bijna honderd kaartjes waren in de voorverkoop razendsnel uitverkocht. De presentatie van de modeshow deed Romme zelf, samen met Geert Hoes.

Bij Juud kent sinds de opening in april aan de Breukelsestraat een vliegende start. Om die reden besloot Romme al na drie maanden uit te kijken naar een nieuw en groter winkelpand in hartje Boxtel. Dat werd gevonden aan de Molenstraat, dichtbij de Zwaanse Brug en dus centraal gelegen. ,,Sinds we de deur aan de Molenstraat hebben geopend is het druk", vertelt de Boxtelse onderneemster. ,,Klanten komen graag terug omdat ze het waarderen dat ik zo vaak nieuwe collecties kan presenteren."

LEUK EN GEVARIEERD

Tijdens het Food & Fashion Event koos Romme bewust voor samenwerking met andere ondernemers. Naast uitbater John van de Langenberg van De Rechter nam ze modefotograaf Mark Koolen in de arm. Kapsalon Tin Tin verzorgde de kapsels van alle modellen, de make-up werd verzorgd door Lieke Veroude van de Boxtelse beautysalon Hip. De muziek werd verzorgd door deejay Peter van As. ,,De bezoekers van de modeshow werden gisteravond afwisselend verrast met modepresentaties en lekkere gerechtjes. Zo ontstond een leuke en gevarieerde avond waarbij we kleding in alle soorten en maten konden laten zien, van casual en chique tot feestelijk."

Heel even heeft Romme overwogen een tweede modeshow te programmeren. ,,Dat was nu te kort dag, maar na dit succes komt er zeker een vervolg."