liempdse hockeyers winnen met 7-3

HCL-vrouwen gaan winterstop
in met verliespartij tegen Heesch

Tijdens de laatste wedstrijd voor de winterstop stond voor de vrouwenploeg van Hockey Club Liempde (HCL) een kraker op het programma. De Liempdse hockeysters namen het op tegen Heesch, de directe concurrent die onder leiding staat van voormalig HCL-coach Marko Almeida. HCL kon echter geen potten breken tegen Heesch en verloor met 5-0.

De Liempdse ploeg startte scherp aan de laatste wedstrijd voor de winterstop en wist met fraai combinatiespel regelmatig een aanval op te zetten. Ondanks het felle spel van Liempde was Heesch een tikkeltje gehaaider, waardoor net voor rust het eerste doelpunt viel in het voordeel van de tegenstander: 0-1.

HCL kon de felheid in de tweede helft niet vasthouden, waardoor Heesch een aantal keer de bal kon onderscheppen en de Liempdse verdediging te snel af waren. De eindstand werd al snel bepaald op 5-0 in het voordeel van de tegenstander. HCL gaat de winterstop in als nummer vijf op de ranglijst.

aan de leiding

De mannenploeg wist zijn wedstrijd wél winnend af te sluiten. Heeze werd met 7-3 verslagen, waardoor HCL aan kop gaat in de competitie.