Complete beautydag en nieuwe kleding

Ondernemers zetten minima in het zonnetje

In het licht van de kerstgedachte en vanuit de wens om iets te betekenen voor de minima in Boxtel, organiseert Natasja Willems van Natasja Fashion, in samenwerking met verschillende Boxtelse ondernemers een kerstactie. Hiermee wil ze mensen die het financieel moeilijk hebben in het zonnetje zetten.

Natasja Fashion, nagelstudio Meia Lua, eetcafé Sjefke Steekhuis, Iris Kappers en schoonheidssalon Beaumien slaan de handen ineen om de winnaars van deze actie een mooie dag aan te bieden.
Bij bovengenoemde ondernemers kunnen mensen via een stembus vrouwen voordragen, die het financieel zwaar hebben. Vanaf 28 november kan iedereen iemand nomineren die een steuntje in de rug kan gebruiken. Op 28 december worden vier winnaars getrokken, die op 7 januari een verwendag krijgen aangeboden.
,,Ik hoop dat andere ondernemers geïnspireerd raken door onze actie en dat we het de komende jaren kunnen uitbouwen", vertelt Willems enthousiast. ,,De vier winnaars krijgen tijdens de verwendag een kappersbehandeling, een schoonheidsbehandeling en hun make-up en nagels worden gedaan. Tussen de behandelingen krijgen ze lunch en gebak aangeboden. Na de beautydag neem ik ze mee naar mijn winkel en mogen de winnaars een outfit en schoenen uitzoeken. Tot slot worden ze ook nog verwend met een diner bij Sjefke Steekhuis."


Belangstellenden die graag iemand willen voordragen, kunnen dit doen door bij de ondernemers een briefje in de stembus te stoppen, waarop ze de naam van de genomineerde persoon vermelden, de contactgegevens en de reden waarom die persoon in aanmerking komt voor de verwendag.