Stefan en Wout-Jan van Beers.
Stefan en Wout-Jan van Beers. Foto: Annelieke van der Linden

Vivantjes kiezen

graaf, hofnar

en rentmeester

De Liempdse carnavalsvereniging De Vivantjes heeft de nieuwe graaf en rentmeester van Ploegersland bekend gemaakt: Stefan en Wout-Jan van Beers. Ook werd een hofnar benoemd die het tweetal tijdens carnaval zal begeleiden.

Graaf Stefan is negentien jaar, geboren en getogen in Ploegersland en volgt de HBO-studie civiele techniek aan de Avans Hogeschool in Tilburg. Hij wordt vergezeld door rentmeester Wout-Jan van 26 jaar. Hij studeert in Breda voor leerkracht.

Dille van der Eerden was eerder al gravin van De Vivantjes. Zij vervult deze carnaval de taak van hofnar en begeleidt de graaf en de rentmeester.


Open Coffee in

De Kei Gemonde

Open Coffee 't Groene Woud organiseert op woensdag 9 december tussen 09.00 en 11.00 uur een bijeenkomst in dorpshuis De Kei aan de Sint-Lambertusweg 101 in Gemonde. Tijdens deze maandelijkse netwerkochtend zijn ondernemers welkom om met elkaar in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen, elkaar te inspireren of samen te werken.

Dorpshuis De Kei wordt ook wel 'de huiskamer van Gemonde' genoemd. Het bestuur van De Kei wil het dorpshuis benutten als een plek voor sociaal maatschappelijke activiteiten. Bestuurslid Marom Ayoubi, tevens raadslid in Sint-Michielsgestel, gaat hierover graag in gesprek met de deelnemers. Aanmelden is niet nodig, deelname is gratis.