Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

telefoonwinkel in boxtel oogt weer ruim en fris

Phone House weer open na verbouwing

Telefoonwinkel The Phone House is sinds acht jaar gevestigd aan de Rechterstraat in Boxtel. ,,De winkel was wat gedateerd en dat was reden voor een kleine verbouwing", aldus eigenaar Marcel Buijs, die de zaak vorig jaar overnam. The Phone House was op de koopzondag, maandag en dinsdag gesloten, sinds gisteren kunnen klanten weer in de winkel terecht.

,,We willen klanten nog beter helpen op het gebied van telefonie, internet en verzekeringen. Daar hoort een frisse en ruime winkel bij", vertelt Buijs.

Daarnaast is het assortiment in The Phone House uitgebreid. Er hingen al veel hoesjes voor telefoons, maar nu beschikken we ook over meer powerbanks (mobiele opladers) en extra spullen van Apple, zoals headsets."

Mensen kunnen in de telefoonwinkel terecht voor mobiele telefoons met of zonder abonnement. ,,Het voordeel is dat we mensen advies kunnen geven over alle providers", legt Buijs uit. Hij is ook eigenaar van een vestiging in Rosmalen. ,,Daarnaast is het mogelijk om producten online te bestellen en in de winkel op te halen. Klanten vertrekken 'startklaar' uit de winkel. ,,Zo zetten telefooncontacten over, installeren we alvast applicaties op de nieuwe telefoons en kunnen mensen een volledig dekkende verzekering afsluiten. Om mensen op een prettige manier te kunnen helpen, heb je een ruime winkel nodig. Met de verbouwing is dat gelukt."

The Phone House houdt vanwege de heropening een actie. Mensen die een losse mobiele telefoon kopen of een telefoonabonnement afsluiten, krijgen daar een powerbank bij. Kijk voor meer informatie op www.phonehouse.nl.

FOTO BOVEN: De gezichten van Phone House Boxtel: Jacqueline, Marcel, Suzanne, Caroline en Manon.

Boxtel

Zingen bij Den Boer

Hedenavond, donderdag 17 juli wordt in café Den Boer aan de Corpus een meezingavond gehouden. De muzikale avond begint om 21.00 uur, de toegang is gratis.