Je laten inspireren door producten en ondernemers: dat is het doel van het Lifestyle Event bij Den Ouden Kompleet Wonen. (Foto: Albert Stolwijk).
Je laten inspireren door producten en ondernemers: dat is het doel van het Lifestyle Event bij Den Ouden Kompleet Wonen. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Annelieke van der Linden

kennismaken met ondernemers op vrijdag 20 november

Lifestyle Event Boxtel krijgt vervolg

Vorig jaar werd de eerste editie van het Lifestyle Event gehouden bij Den Ouden Kompleet Wonen. Toen konden mensen kennismaken met ondernemers op het gebied van interieur, mode, beauty, food en ambacht. Het evenement krijgt een vervolg. Morgen, vrijdag 20 november, zijn bezoekers tussen 15.00 en 21.00 uur welkom in de woonwinkel aan de Markt 29 in Boxtel.

Van handgemaakte lederen tassen tot Italiaanse lekkernijen en van sushi catering tot bureaustoelen. Er is voor ieder wat wils tijdens de tweede editie van het Lifestyle Event, dat mensen wil inspireren en informeren over de mogelijkheden om de levensstijl te veranderen. ,,Proeven, ervaren en beleven staan centraal. Mensen worden bovendien verwend met speciale acties, versnaperingen, voordelen en verlotingen", laat de organisatie weten.

BLADHAPPER

Den Ouden Kompleet Wonen geeft uitleg over de laatste trends op het gebied van woninginrichting, terwijl café Markzicht de drankjes verzorgt tijdens het evenement. Daarnaast worden make-up en een bijzondere uitvinding, de bladhapper, gedemonstreerd. Bovendien kunnen mensen kennismaken met kleur- en stijladvies voor kleding en make-up, bewegen op muziek, bonbons in originele cadeauverpakking, een voetencheck en/of voetmassage. Toegang tot het Lifestyle Event is gratis.

Boxtel

Handwerkverkoop

Wekelijks komen deelnemers van de handwerkclub van het Rode Kruis bij elkaar in Simeonshof. Zondag 22 november houden zij van 10.00 tot 15.00 uur een verkooptentoonstelling van hun werkstukken bij de receptie van het woonzorgcentrum aan de Annastraat 5. Er zijn onder meer mutsen, sjaals en petten te koop.