Rondje Boxtel, niet meer weg te denken uit de gemeente... (Foto: Albert Stolwijk).
Rondje Boxtel, niet meer weg te denken uit de gemeente... (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Annelieke van der Linden

boxtelse kanovereniging zoekt naar oud-leden

Pagaai viert 25-jarig bestaan met reünie

ANNELIEKE VAN DER LINDEN

Volgend jaar, op 18 maart, is het exact 25 jaar geleden dat kanovereniging De Pagaai werd opgericht. Ter gelegenheid van het zilveren jubileum wordt een reünie georganiseerd.

De Pagaai werd opgericht in 1991. De initiatiefnemers wilden graag de kanosport beoefenen én het sociale aspect benadrukken. Zo werd Rondje Boxtel gelanceerd, waarbij inmiddels duizenden bezoekers per boot drie uur lang hun ogen uitkijken en zich verbazen over het natuurschoon in en rond Boxtel.

lagune

In 2011, bij het vierde lustrum, kreeg de kanovereniging beschikking over een prachtige lagune die het clubhuis aan de Voetboog met de Dommel verbindt. De aanlegsteiger is gerealiseerd door vrijwilligers, die ook het groen verzorgen. De aanleg van het haventje was onderdeel van het project Dommel door Boxtel, dat enkele jaren geleden door gemeente en waterschap is gerealiseerd. Nabij de accommodatie, in een weiland, is eind vorig jaar een ooievaarsnest gerealiseerd, gebouwd door Ad Verhagen, lid van De Pagaai.

reünie

De Pagaai is voor de reünie nog op zoek naar oud-leden, aangezien de adressen op de ledenlijsten van destijds niet meer actueel zijn. Met name wordt gezocht naar degene die nog niet benaderd zijn. Mensen die eerder lid waren van De Pagaai of familie zijn van een voormalig Pagaai-lid, kunnen een e-mail met contactgegevens sturen naar info@depagaai.nl.

Sport Kort

Seniorenbiljart

Uitslagen week 46

De Treffers - 't Krijtje        36-27

Le Carambole - De Eenheid        38-36

Samen Sterk - 't Pommeransje        40-28

De Fetsers - De Prutsers        35-34

Dè Zie'k Wel Zitte - Unie Boys        36-33

Ons Vertier - De Poedelaars        36-32

De Stapelaars - Ons Genoegen        31-40