Harry Hendriks in Podium Boxtel

In navolging van zijn succesvolle en uitverkochte voorstelling van vorig jaar, speelt Boxtelaar Harry Hendriks dit jaar weer in Podium Boxtel. Op vrijdag 27 november brengt hij zijn programma 'One fine thing' ten gehore op de bühne. Vorig jaar stond de muziek van Paul Simon centraal, dit jaar gaat Hendriks aan de slag met het veelzijdige repertoire van Harry Connick Jr.

In de Verenigde Staten is de roem van Harry Connick Jr. ongekend. Hij is zanger, pianist, acteur en jurylid bij het Amerikaanse Idols. Hendriks liet zich inspireren door zijn muziek: van typische New Orleans jazz en stuwende bigband-swing, naar hippe songs met een funky, onderkoelde beat. Samen met Arthur Lijten (drums), Mike Roelofs (toetsen) en Guus Bakker (contrabas) neemt Hendriks het publiek mee op reis door het zwoele zuiden van Amerika. De virtuoze aanpak van deze heren, die ook bekend staan als vaste begeleiders van Gerard van Maasakkers, maakt dat de blazerssectie niet gemist wordt.

Harry Hendriks speelt op vrijdag 27 november, 20.15 uur in Podium Boxtel. Kaartjes kosten 19,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.podiumboxtel.nl, bij Hebbes (op de Markt in Boxtel), Jumbo (winkelcentrum Oosterhof) en drogist Bewust Beter in Liempde.