Sint-Martinus valt in de prijzen

Zowel tijdens enkele selectiewedstrijden voor dressuurruiters als tijdens indoor springconcours kwamen afgelopen weekend combinaties van de Boxtelse paardensportvereniging Sint-Martinus in actie. Er werden diverse mooie prijzen in de wacht gesleept.

In Oirschot behaalde Jos Stoop met zijn paard Grete een vijfde prijs in de klasse L2. De combinatie scoorde 190 punten (63,33 procent). Anne Hoogenboom met Amber HS en Ankie van der Heijden met Reckless kwamen in Maren-Kessel uit in de klasse Z2. Ze behaalden respectievelijk de derde en vierde prijs met 216 (63,53 procent) om 215 punten (63,24 procent). Van der Heijden behaalde met Darina ook brons in de klasse M1 en scoorde 190 punten (63,33 procent).

In Schijndel eindigde springruiter Frank van der Sloot met Wildrick's Etareuse als zesde in de klasse Z. Ondanks een snelle tijd (42.94 sec.) kon hij geen hogere klassering afdwingen; dat had alles te maken met een springfout in de barrage. In de klasse L behaalde Johan van de Sande met Darola de tiende prijs na een foutloze barrage in een tijd van 41.89 sec. Bente Kuipers met Chianti en Gerjan van der Heijden met Catch Me Proosthof Z reden een foutloos parkoers in de klasse B en eindigden respectievelijk als nummer zes (73 stijlpunten) en acht (66,5 stijlpunten).