Podium Boxtel verloot kaarten

Publiek denkt mee over nieuw theaterprogramma

Vorig jaar mochten bezoekers van Podium Boxtel tijdens de UITmarkt voor het eerst meedenken met de programmering. Zanger Danny Vera en cabaretier Daniël Arends werden door theaterliefhebbers genoemd als artiesten die zij graag op de Boxtelse planken zouden zien. Inmiddels stond Danny Vera voor een uitverkochte zaal en ook voor Daniël Arends is geen kaartje meer te krijgen.

Door Boxtelaren mee te laten denken over de programmering hoopt Podium Boxtel beter aan te kunnen sluiten op de wensen van de inwoners. ,,We willen graag breed programmeren, voor ieder wat wils, zodat we verschillende leeftijdsgroepen in Boxtel een avondje uit in de buurt kunnen bieden", vertelt bestuursvoorzitter Paul van Alphen. ,,Vorig jaar zijn we hier mee gestart en we zien bij enkele shows al nieuw publiek. Daarom willen we dit jaar weer op deze manier programmeren". Om die reden vraagt Podium Boxtel aan theater- en muziekliefhebbers om hun wensen voor de programmering in te sturen.

Sintvoorstelling

Nieuw in het programma van Podium Boxtel is de Sinterklaasvoorstelling. Het theater wil vanaf heden jaarlijks een voorstelling over de goedheiligman en zijn Pieten programmeren. Op zondag 22 november staat de voorstelling 'Waar komen Pieten vandaan?' geprogrammeerd. Bijzonder is de exclusieve rondleiding op het Boxtelse logeeradres van de Sint, die bezoekers krijgen na afloop van de voorstelling. Alleen met een kaartje voor de voorstelling krijgen bezoekers toegang tot deze rondleiding in Kasteel Stapelen.

Win-actie

Podium Boxtel roept muziek- en theaterliefhebbers op om hun wensen vóór 27 november in te sturen via info@podiumboxtel.nl. Onder de inzendingen verloot het theater vier toegangskaarten voor de kerstshow Liptease (bekend van het tv-programma Hollands Got Talent). Meer informatie over de programmering en de Sinterklaasvoorstelling is te vinden op www.podiumboxtel.nl.