MUZIEKGROEP VERZORGT OOK AFTERPARTY'S

Swanee Bridge Jazzband

viermaal te zien in Boxtel

De Swanee Bridge Jazzband is de komende maanden viermaal te zien en te beluisteren in Boxtel. De muziekgroep heeft deze week enkele data bekendgemaakt waarop wordt opgetreden. De optredens zijn gratis toegankelijk.

Zaterdag 28 november is de Swanee Bridge Jazzband te gast bij het jubileumconcert van seniorenorkest Buchestelle, dat gehouden wordt in brede school Wilgenbroek aan de Dr. De Brouwerlaan. De jazzmuzikanten verzorgen de afterparty, die duurt van 15.00 tot 15.45 uur. Buchestelle staat dan stil bij het tweede lustrum, publiek is welkom vanaf 13.30 uur.

Een dag later, op zondag 29 november, treedt de Swanee Bridge Jazzband op in grand café Rembrandt aan de Rechterstraat. Het optreden duurt van 14.30 tot 17.30 uur.

Zaterdag 12 december verzorgt de groep de afterparty tijdens de Sparkling Music Night van Boxtel's Harmonie in het Jacob-Roelandslyceum (Grote Beemd).

NIEUWJAARSRECEPTIE

Kort na de jaarwisseling, op zondag 3 januari, treedt de Swanee Bridge Jazzband wederom op in grand café Rembrandt aan de Rechterstraat. De groep is te beluisteren vanaf 14.30 uur. De band houdt dan ook haar nieuwjaarsreceptie.