Mariska de Bruijn uit Boxtel (tweede van rechts) maakt deel uit van de vocalgroup Mooche, die zaterdag 14 november optreedt in het protestantse kerkje aan de Clarissenstraat. (Foto: mOOm Photography).
Mariska de Bruijn uit Boxtel (tweede van rechts) maakt deel uit van de vocalgroup Mooche, die zaterdag 14 november optreedt in het protestantse kerkje aan de Clarissenstraat. (Foto: mOOm Photography). Foto: Marc Cleutjens

Dubbelconcert

met Mooche in

Boxtels kerkje

Vocalgroup Mooche verzorgt zaterdag 14 november in de protestantse kerk aan de Clarissenstraat in Boxtel een a capella dubbelconcert, samen met Priscilla & The Daltons.

Beide groepen zingen verschillende nummers uit eigen repertoire en zorgen zo samen voor een afwisselende avond vol mooie, vette en soms ontroerende vocale popmuziek en close harmony.

Mooche bestaat onder meer uit zangeres Mariska de Bruijn uit Boxtel en beschikt over een unieke mix van Belgische, Ierse en Nederlandse stemmen. De zes leden maken samen a capella popmuziek en vormen dus eigenlijk een band, maar dan zonder instrumenten: ze gebruiken hiervoor alleen hun eigen stemmen. Afgelopen zomer won Mooche de tweede prijs op het Nationaal Festival voor Vocale Ensembles in Hengelo.

Ook de vijf mannen van Priscilla & The Daltons zijn ervaren zangers, die allemaal hun sporen verdiend hebben binnen de a capella close harmony zang. Mooche en Priscilla & The Daltons komen elkaar regelmatig tegen op vocale festivals in het land en zo ontstond het idee voor dit dubbelconcert.

De toegang is gratis en de deur van het kerkje aan de Clarissenstraat gaat om 19.30 uur open voor publiek. Het optreden begint om 20.00 uur.