Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

Eric van Sauers in Podium Boxtel

De bekende cabaretier Eric van Sauers staat zaterdag 21 november om 20.15 uur met zijn voorstelling Ontroert in Podium Boxtel. Wie Van Sauers ooit heeft gezien weet wat hij kan verwachten. De cabaretier is ongemeen grappig en gevaarlijk, maar vooral een meester-verteller.

Van Sauers verzint, verandert, daagt uit en laat vaak meer van zichzelf zien dan goed voor hem is. Soms poëtisch, soms ontroerend, soms absurd, maar vooral uniek en onverwacht. Hij kan romantisch zijn maar het tegelijk ontkennen, schreeuwend zijn liefde uiten en slaand zijn publiek strelen.

De cabaretier neemt in 'Ontroert' de tijd om hem even stil te kunnen zetten. Met alles wat hij heeft, zal hij proberen om die ongrijpbare tijd dan heel even van het publiek te maken. En daarna gaat het weer verder. Zoals altijd…

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor deze voorstelling. Ze kosten 19,50 euro (inclusief drankje) en zijn te koop via www.podiumboxtel.nl. Kaartverkoop vindt ook plaats bij de verkooppunten in Boxtel (Hebbes en Jumbo Oosterhof) en Liempde (drogisterij Bewust Beter).