Nick van den Bogaard torent boven iedereen uit en sticht namens LSV gevaar in de doelmond van ELI. (Foto: Gerard Schalkx). Foto: Gerard Schalkx

DRIE DOELPUNTEN NIET VOLDOENDE VOOR LENNISHEUVELNAREN

Trefzeker ELI veel te sterk voor LSV

LSV is er zondag in eigen huis niet in geslaagd een overwinning te boeken in de vijfde klasse. Tegenstander ELI was veel sterker dan de thuisploeg, die er desondanks in slaagde driemaal het net te vinden. ELI was echter ook trefzeker en slaagde erin om zes treffers op het scorebord te zetten: 3-6.

Maikel van Kasteren bracht LSV in de tiende minuut verdiend op voorsprong, maar het lukte niet die stand lang vast te houden. Sem Steenbakkers bracht ELI zeven minuten later op 1-1, Frank van Erp zette zijn ploeg op voorsprong toen er nog net geen halfuur gespeeld was: 1-2. Op slag van rust was het Bram Donkers die 1-3 scoorde.

LSV gaf zich nog niet gewonnen en kwam via een door Van Kasteren benutte strafschop terug tot 2-3. Donkers vergrootte de marge tot 2-4, maar daarna was het weer LSV dat het net vond. Kevin de Werd tekende voor de derde Lennisheuvelse treffer. Bas Hollanders bepaalde de eindstand op 3-6.

LSV-trainer Kirk Koningstein vatte het duel als volgt samen: ,,ELI was een maatje te groot voor ons, maar we hebben gespeeld naar de mogelijkheden. Veel kansen konden we niet creƫren, maar het spelbeeld ziet er met de week beter uit. Het was een terechte overwinning voor ELI."