Afbeelding
Foto: Scouting Boxtel

JEUGD MET BEPERKING BIJ SCOUTING BOXTEL

Scout Angels bestaat 20 jaar en zoekt nieuwe begeleiders

Vandaag, donderdag 5 november, is het precies twintig jaar geleden dat bij Scouting Boxtel een eerste bijeenkomst plaatsvond voor leden met een beperking. De groep Scout Angels startte met vijf deelnemers en uitgegroeid tot een groep met achttien leden.

Het initiatief werd in 1995 genomen omdat steeds vaker jeugdigen met een beperking bij de bestaande, reguliere groepen buiten de boot vielen. Om voor deze kinderen een alternatief te bieden is Scout Angels opgericht.

De groep viert het vierde lustrum op zaterdag 14 en zondag 15 november een kamp in blokhut Wickiup aan de Molenwijkseweg.

Om voor deze scouts leuke activiteiten te organiseren staat er iedere week een enthousiast team begeleiders klaar. Dat is nog op zoek naar nieuwe aanwas. Wie vrijwilliger wil worden bij Scout Angels dient op zaterdag van 12.45 tot 14.45 uur beschikbaar is om de groep te begeleiden.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Ine van den Biggelaar, telefoonnummer (0411) 67 39 24 of mailen: leidingworden@scoutingboxtel.nl. (Foto: Scouting Boxtel).