Tatum Botos onderging een metamorfose en verruilde haar blonde lokken voor een bob met korte pony. Over haar 'make-over' bracht Switch Kappers een magazine uit. (Foto: Cheryll van Weert).
Tatum Botos onderging een metamorfose en verruilde haar blonde lokken voor een bob met korte pony. Over haar 'make-over' bracht Switch Kappers een magazine uit. (Foto: Cheryll van Weert). Foto: Cheryll van Weert

switch kappers toont visie op haar, make-up en mode

Laatste trends, verpakt in magazine...

,,Al mijn hele leven is mode een passie. Daarnaast put ik veel energie uit mensen een goed gevoel geven en ze mooi te maken", aldus Ingrid Broeren van Switch Kappers aan de Rechterstraat in Boxtel. In samenwerking met de Boxtelse fotografe Cheryll van Weert werd de metamorfose van de zestienjarige Tatum Botos verpakt in een magazine.

Botos, een dochter van een vriendin van Broeren, durfde het aan om haar lange blonde lokken te verruilden voor een bob met korte pony en een bruine kleur. ,,Knap dat een puber dat aandurft", aldus Broeren. ,,Ze moest vertrouwen op mij en op inspiratiebeelden." De eigenaresse van Switch Kappers liet zich inspireren door Blondie, de bekende punkband van vroeger en topmodel Coca Rocha. ,,Als ik tijd heb, spit ik modebladen uit en struin ik het internet af, op zoek naar inspiratie. Dat bracht me op het idee een magazine uit te brengen waarmee ik mensen kan aanzetten zichzelf te laten zien in plaats van op te gaan in de massa."

speerpunten

In samenwerking met Cheryll van Weert, Monique van Wijnbergen, collega's Luuk en Loes en filmer Hugo van Roosmalen is het magazine tot stand gekomen, waarin foto's van Botos, columns en make-up- en haartips opgenomen zijn. Het tijdschrift past volgens Broeren volledig bij de speerpunten van Switch Kappers: kwaliteit, flexibiliteit en innovatie. ,,Met de nieuwe entree, de speciale Switch-muur, het gebruik van iPads en een digitale agenda en 'het make-up-walhalla' hebben we de toon gezet. Die lijn trekken we door naar volgend jaar."

Het magazine is online te bekijken via www.switchkappers.nl. Broeren: ,,We laten honderd magazines drukken. Die leggen we in de zaak en willen we ook verspreiden in Boxtelse modewinkels."

Daarnaast hangen er grote foto's van model Botos in de kapsalon en zijn beelden te zien op de Facebookpagina van Switch Kappers.