Eerste Oktoberfest in Gemonde

In zaal Kloosterzicht aan de Sint-Lambertusweg in Gemonde wordt zaterdag 31 oktober de eerste editie van het Oktoberfest georganiseerd. Het horecabedrijf wordt voor één avond omgetoverd tot een Duitse bierhal met lange tafels, grote pullen en bediening in stijl...

Het evenement, georganiseerd door carnavalsvereniging De Mullukzuipertjes, de Liempdse hofkapel De Kromploegers en de uitbaters van Kloosterzicht, gaat om 19.30 uur van start met het aanslaan van het eerste vat. De Kromploegers zorgen die avond voor muziek. ,,We hopen dat mensen hun mooiste lederhosen en dirndls aantrekken", laat de organisatie weten. Kaarten kosten tien euro per persoon, daarnaast is het mogelijk een tafel voor tien personen te reserveren voor 75 euro. Kaarten kunnen besteld worden via e-mail kloosterzicht@home.nl of tel. (073) 551 22 77.


Speelgoedbeurs Esch

In Ons Café aan de Leunisdijk 28 wordt dinsdag 3 november een speelgoedbeurs gehouden. Van 19.00 tot 21.00 uur wordt tweedehands speelgoed te koop aangeboden. Mensen die spullen ter beschikking willen stellen kunnen zich aanmelden via e-mail speelgoedbeursesch@gmail.com.