Infoavond over spouwmuurisolatie

Al ruim vijftig gezinnen zitten er deze winter al warmpjes bij met de spouwmuurisolatie van de Energiecoöperatie Boxtel (ECB). Wie ook interesse heeft om de spouwmuren van de eigen woning te isoleren óf interesse heeft in de plaatsing van zonnepanelen, is dinsdag 3 november welkom op een informatieavond in gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat.

De succesvolle isolatiecampagne van ECB wordt verder uitgerold over de wijk Oost. Vrijwilligers van de coöperatie hebben actief geflyerd om mensen te informeren over de voordelen van spouwmuurisolatie. Voor wie dat niet voldoende vindt, wordt komende dinsdag een informatieve avond gehouden in De Rots. Daar wordt uitgelegd wat spouwmuurisolatie nou precies is, hoe het wordt aangebracht en wat het oplevert. Belangstellenden kunnen er ook terecht met allerlei praktische vragen.

OOK ZONNEPANELEN

Ook als mensen meer willen weten over de installatie van zonnepanelen kunnen ze terecht in De Rots. Ook voor dit onderwerp zijn experts aanwezig om vragen te beantwoorden. De informatieavond van de ECB duurt dinsdag 3 november van 19.00 tot 21.00 uur.