...ESTHER VAN HEEREBEEK...
...ESTHER VAN HEEREBEEK... Foto: Annelieke van der Linden

biologische schoonheidssalon

Beauty and Care opent de deuren in Liempde

Schoonheidsspecialiste en visagiste Esther van Heerebeek-Spijkers start zondag 1 november met haar eigen salon Beauty en Care Liempde aan de Oude Dijk 23. Mensen die geïnteresseerd zijn in biologische huidverzorging, gelnagellak of professionele make-up, kunnen die middag kennismaken met de praktijk.

Van Heerebeek behaalde al in 1997 haar diploma als schoonheidsspecialiste en pakt het vak nu weer op. ,,Ik vind het leuk om met mensen te werken en hen inzicht te geven op het gebied van verzorging", legt ze uit. Beauty and Care Liempde onderscheidt zich door te werken met biologische en huidregulerende cosmetica. Ze gebruikt producten die zijn gestoeld op natuurgeneeskundige kennis en de biochemie. ,,De huid is een gevoelig orgaan dat je lichaam beschermt en waarvan de natuurlijke functies niet verstoord mogen worden. Biologische producten houden rekening met deze natuurlijke processen", aldus Van Heerebeek. ,,De behandelingen vertragen op langere termijn het natuurlijke verouderingsproces en kunnen bij allerlei huidproblemen en allergieën toegepast worden."

Bij Beauty and Care Liempde is het naast ontspannende en huidverzorgende schoonheidsbehandelingen ook mogelijk je professioneel te laten opmaken voor feestelijke gelegenheden. De make-up is te koop in de salon. Verder kunnen mensen aan de Oude Dijk terecht voor een manicure, hand- en/of armmassage met verzorgende pakking en voor gelnagellak, die twee tot vier weken blijft zitten.

OPEN DAG

Tijdens de open dag geeft Van Heerebeek in haar praktijk aan de Oude Dijk tussen 14.00 en 16.00 uur uitleg over de verschillende behandelingen en haar werkwijze. Kijk voor meer informatie op www.beautyandcareliempde.nl of bel naar 06-12 61 75 68.


Business Bite

In bedrijvengebouw De Bank aan de Hoofdstraat in Schijndel organiseert Open Coffee 't Groene Woud dinsdag 3 november een avondprogramma over onderhandelen voor ondernemers uit Boxtel, Sint-Michielsgestel, Schijndel en Sint-Oedenrode. Academy4Sales verzorgt het programma Business Bite. Deelnemers gaan die avond zelf aan de slag en leren van de manier waarop anderen onderhandelen.

Aanmelden voor de avond is mogelijk via e-mailadres opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com. Er wordt een bijdrage van tien euro per persoon gevraagd.