Allemaal in de rij voor een quizboek van De Bokselse Kwis. Dat gebeurde vorig jaar en zal ook zaterdag 7 november weer gebeuren... De quizboeken worden om 18.00 uur uitgereikt bij restaurant En Garde!. (Foto: Albert Stolwijk).
Allemaal in de rij voor een quizboek van De Bokselse Kwis. Dat gebeurde vorig jaar en zal ook zaterdag 7 november weer gebeuren... De quizboeken worden om 18.00 uur uitgereikt bij restaurant En Garde!. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Albert Stolwijk

DE BOKSELSE KWIS BRENGT RUIM 50 TEAMS OP DE BEEN

Speuren naar negen aanwijzingen...

Zaterdag 7 november komt steeds dichterbij. Op die dag gaan meer dan vijftig teams het tijdens de tweede editie van De Bokselse Kwis tegen elkaar opnemen en strijden om drie geldprijzen. Niet om er rijker van te worden, maar om een lokaal goed doel te ondersteunen. Vandaag hebben de drie organisatoren op negen adressen in Boxtel aanwijzingen verstopt.

Tot en met 7 november kunnen de aanwijzingen aangetroffen worden in winkels, bedrijven of instellingen die De Bokselse Kwis mee ondersteunen. Het betreft in willekeurige volgorde Beleef Boxtel (VVV-kantoor Markt), Voedselbank Boxtel (Rechterstraat 26), Filipe Men & Women (Markt), Brabants Centrum (Prins Bernhardstraat), 't Dommeltje (Hoog Munsel), Van Doornmalen Elektro (Stationsstraat), De Rechter (Rechterstraat), Ring & Go (Rechterstraat) en En Garde! (Markt).

700 DEELNEMERS

Waar De Bokselse kwis vorig jaar veertig teams op de been bracht, hebben zich nu 52 teams ingeschreven. Teams bestaan gemiddeld uit zo'n vijftien leden, waarmee het evenement minimaal zevenhonderd inwoners op de been brengt. De quiz start zaterdag 7 november om 18.00 uur als bij En Garde! de quizboeken afgehaald kunnen worden. Als de klok van de Sint-Petrustoren elfmaal heeft geslagen, moeten de boeken zijn ingeleverd.