BRTC: wisseling van de wacht

Taverbo Sabo 3 heeft in de Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie (BRTC) de koppositie van Taverbo 2 overgenomen, dat niet in actie kwam. Rotsvast werd verslagen met 7-3.

Verrassend in het duel tussen Taverbo Sabo 3 en Rotsvast was de eerste nederlaag die Daan de Koning leed tegen Geerta Pluut. Teamgenoot van Geerta, Bart Teeuwes scoorde ook eenmaal en won samen met Pluut het dubbelspel. Voor Taverbo Sabo 3 was Henk IJsseldijk goed op dreef, hij won zijn drie enkelspelen. Uschi Meeuwis won er twee waardoor Jan Don zonder winst bleef.

Taverbo Sabo 2 zakte naar de vierde plaats terwijl Taverbo Sabo 4 naar de tweede plaats klom. Een 7-3 overwinning op De Dommel was genoeg om deze positie in te nemen. Grand café Rembrandt en Sabo Boxtel vochten in een spectaculaire partij om de punten. Het duel eindigde in een gelijkspel: 5-5.

In de laatste wedstrijd kwam Taverbo Sabo 1 in actie tegen het door blessures zwaar gehavende team van de Bat Boys. Door een 8-2 overwinning nestelde Taverbo Sabo 1 zich op de derde plaats.

Uitslagen BRTC

Rotsvast - Taverbo/Sabo 3        3-7

De Dommel - Taverbo/Sabo 4        3-7

Rembrandt - Sabo Boxtel        5-5

Bat Boys - Taverbo/Sabo 1        2-8