Afbeelding
Foto: Marielle Wijffelaars

Van homelen weg bij Van der Velden

Rakhorst treedt toe tot
raad van commissarissen

Anne-Marie Rakhorst treedt toe tot de raad van commissarissen van Van der Velden Rioleringsbeheer. Voorzitter Jan van Homelen treedt na negen jaar af om plaats te maken voor Rakhorst.

Rakhorst werd in 2000 gekozen tot zakenvrouw van het jaar en is oprichtster van Search, een ingenieurs- en adviesbureau, laboratorium en opleidingsinstituut. Ze is tevens een veelgevraagd spreker op het gebied van duurzaamheid en is bekend als onderneemster en auteur. ,,Met de toetreding van Anne-Marie tot de raad van commissarissen doorbreken we de traditionele mannenwereld in de rioleringsbranche", meldt het Boxtelse bedrijf.

Oud-burgemeester Van Homelen was negen jaar actief als voorzitter van de raad van commissarissen van Van der Velden Rioleringsbeheer en trad onlangs af. ,,We zijn blij met zijn toewijding en bewezen dienst", aldus het bedrijf.


Eetwinkel Select

Eetwinkel Select aan de Sint-Severusstraat is deze week op de 45e plaats geƫindigd van de Snackkoerier Cafetaria Top 100. De cafetaria van Jack van Hal behoort daarmee tot een van de vele goed aangeschreven eetwinkels van Nederland die door Snackkoerier zijn beoordeeld.