FIDUCIA SCOORT ZESMAAL IN LENNISHEUVEL

Gehavend LSV weer hard onderuit

De hoofdmacht van LSV blijft verliesbeurten noteren. Na grote nederlagen in de voorbije weken was ook opponent Fiducia uit De Rips zondag veel te sterk.

In Lennisheuvel won Fiducia met 6-0 van de thuisploeg. Het kostte coach Kirk Koningstein flink wat hoofdbrekens om zijn team compleet te maken.

Al snel had tegenstander Fudicia de zwakke plekken gevonden en uiteindelijk was duidelijk dat de formatie uit De Rips verdiend met drie punten naar huis ging.

SENIOREN

Uitslagen zondag 11 oktober

LSV 1 – Fiducia 1        0-6

LSV 2 – St.M.Gestel 5        2-1

FC Drunen 5 – LSV 3        0-3

LSV 4 – BMC 6        4-1

Vrouwen: Den Dungen 1 – LSV 1        11-0

Programma zondag 18 oktober

RKPVV 1 – LSV 1        14.30

Helvoirt 3 – LSV 2        11.00

LSV 3 – BMC 10        12.00

SC Elshout 3 – LSV 4        12.00

Vrouwen: LSV 1 – Wilhelmina 3        11.00

VETERANEN

Programma zaterdag 17 oktober

LSV – Oirschot Vooruit        16.00

JEUGDVOETBAL

Uitslagen zaterdag 10 oktober

MB1: LBC – SC 't Zand        4-2

D1: LBC – Dommelen        2-0

E1: LBC – SBC        2-8

F1: Brabantia – LBC        9-0

Programma zaterdag 17 oktober

B1: DBS – LBC        14.00

MB1: Heeze – LBC        15.00

MC1: LBC - RPC        09.15

D1: Valkenswaard – LBC        13.15

E1: UNA – LBC        10.00

F1: LBC – DBS        09.15


het groene laken 1 en de comsche hoeve 2 melden zich

Boxtelse Biljartbond: twee koplopers

Na de eerste twee ronden in de Boxtelse Biljartbond tekenen zich al duidelijk twee topploegen af: Het Groene Laken 1 en De Comsche Hoeve 2. De Amateur 1 heeft het in de eerste tussensprint enigermate laten afweten.

In café 't Geveltje wist het uitspelende team van De Comsche Hoeve 2 maandag een ruime zege te behalen op De Amateur 2. Waar Adrie van der Laak en Luc Halewijn maar moeizaam de finishlijn bereikten, zorgden Robert Huijberts en vooral Bennie Bakker, in vijftien beurten, voor een klinkende overwinning.

In De Postiljon was het dinsdagavond wél spannend. Er werd echter niet royaal gescoord. Even zo vaak werd er overtuigend en vlot gewonnen als tragisch en kansloos verloren. Ad Rutten, met nog niet de helft van zijn gemiddelde en Huub van den Broek, met de helft van zijn gemiddelde van vorige week, bewezen 't Krijtje geen goede diensten. En dat gold net zo voor Corné Franken van De Amateur 2. Tonny van der Steen, Jan Klokgieters en Nol Lips konden zich allen tevreden op de borst kloppen met hun twaalf punten.

Donderdag beleefde de nieuwe ploeg in de competitie, Uit de Kom, opnieuw een sombere avond. Het team werd voor de tweede keer van de wedstrijdtafel gevaagd en ditmaal door een veel sterker Het Groene Laken 1, met Hennie van Houtum en Margot Blummel als coryfeeën. Een ware orkaan van vreugde galmde door De Comsche Hoeve toen nieuweling René van de Brand de tot nu toe enige en eerste wedstrijd voor Uit de Kom won. Met de voor zijn verleden als snookerspeler zo typische speelhouding ranselde hij de onwillige ballen met méér dan haakse trekstoten over het blauwe laken en wist hij in het late uur zowaar twaalf punten voor zijn club te scoren.

In café De Adelaar werd vrijdag mager gescoord. Met elk twee gewonnen partijen deelden Het Groene Laken 2 en De Comsche Hoeve 1 de weinige punten. Geen enkele match leverde ook maar een beurt op met een klinkende serie.

Seniorenbiljart

Uitslagen afgelopen week

Kloosterboys - Ons Genoegen        36.35

De Fetsers - Unie Boys        34-34

Le Carambole - 't Krijtje        32.-35

De Prutsers - De Poedelaars        28-39

Dè Zie'k Wel Zitte - De Treffers        39-25

De Stapelaars - Samen Sterk        26-40

Ons Vertier - 't Pommeransje        35-33