RECREANTEN VERSTEVIGEN KOPPOSITIE

Libreteam 't Ivoor boekt
volle winst tegen Haarsteeg

Na de forse nederlaag in Rosmalen boekte het eerste libreteam van de Boxtelse biljartclub 't Ivoor de maximale overwinning tegen BBG Haarsteeg. Don van der Wiel, Chris Fasseur en reservespeler Peter van Giersbergen zegevierden allemaal in hun partijen.

Het tweede team leed een nederlaag. Peter van Giersbergen en Ad van Os moesten de eer aan de tegenstander laten, Henk van Bomer redde de eer met een winstpartij. De derde ploeg van 't Ivoor boekte een fraaie overwinning. Theo van Dongen en Gerard de Beer waren de winnaars, Math Hendriks moest genoegen nemen met zes punten.

Het team driebanden groot leed een nederlaag tegen de Rio Bar uit Vught. Leo van der Westelaken en Bernhard Legierse speelden verdienstelijk maar moesten uiteindelijk buigen. Louis van der Meijden won met een moyenne van 0,733 van Wilco van Wijk die ook uitkomt in de eredivisie voor Post Luchtkanalen. De biljarters van het eerste team in de categorie driebanden klein wonnen de partij. Cor van Alphen en Jan Tils scoorden tien punten. Frits Radema had zijn dag niet en verloor ruim met slechts drie punten. Terwijl het tweede team van een vrije dag genoot, won 't Ivoor 3 de ontmoeting. Jaqcues van Loon en Theo van Dongen noteerden fraaie moyennes terwijl Andre Vissers verloor met 7 punten.

In de afdeling libre recreanten behaalde het eerste team een belangrijke overwinning zodat de koppositie werd verstevigd. Toon Bevers, Henk van Boxmeer en Jacques van Loon trokken aan het langste eind in hun partijen, terwijl Peter Franken zeven punten binnensleepte. Het tweede team daarentegen ging ten onder. Jan Meeuwis wist als enige te winnen. Het derde team verloor nipt. Will van de Oetelaar won als enige zijn partij.

PROGRAMMA COMPETITIE

Libre, woensdag 21 oktober

Triangel Bar 1 - 't Ivoor 2        20.00

PROGRAMMA RECREANTEN

Libre, maandag 19 oktober

BC Zuid 1 - 't Ivoor 2        13.00

Libre, dinsdag 20 oktober

VAR 2 - 't Ivoor 1        13.00

Libre, woensdag 21 oktober

DOS 1 - 't Ivoor 1        13.00

Driebanden groot, maandag 19 oktober

't Ivoor 1 - BC Ammerzoden        19.30

Driebanden klein, woensdag 21 oktober

't Ivoor 4 - 't Ivoor 6        13.00

Driebanden klein, donderdag 22 oktober

Pas Buiten 1 - 't Ivoor 5        13.00